085 016002824 uur per dag

Uitvaartverzorger Utrecht

Elke Onyx uitvaartverzorger in Utrecht begeleidt uw uitvaart met zorg

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een uitvaart in Utrecht. Graag neemt onze uitvaartverzorger in Utrecht in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. Onze uitvaartverzorger zal u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt, helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kennen wij niet alleen alle crematoria en begraafplaatsen, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen 

De Onyx Uitvaartverzorger in Utrecht vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Voor een uitvaart die volledig plaatsvindt in het crematorium is het mogelijk direct de prijzen geven. Wij hebben meerdere pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Utrecht. Met, of zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium. De prijzen gelden voor zowel Crematorium Daelwijck als Crematorium Domstede. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten uitbreiden, waardoor de uitvaart in Utrecht precies naar uw wens is.

Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Bekijk de tarieven

Persoonlijke uitvaart

Voor ons is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar onze uitvaartverzorger in Utrecht maakt binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Utrecht? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een Onyx Uitvaartverzorger in Utrecht

We bieden u zes zekerheden bij een uitvaart:

  1. u heeft altijd één vaste uitvaartverzorger in Utrecht, een vast aanspreekpunt
  2. elke uitvaartverzorger is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Utrecht
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Utrecht verzorgen
  4. voor onze uitvaartverzorger in Utrecht is iedere uitvaart maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. Onze uitvaartverzorger in Utrecht kan in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Onyx Uitvaart voor een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaart Utrecht
Voor een gespecialiseerde uitvaartverzorger in Utrecht