085 016002824 uur per dag

Uitvaart regelen Utrecht

Veel zorg besteed aan begeleiding van te regelen uitvaart in Utrecht

U moet helaas een uitvaart regelen in Utrecht. Daar komt veel bij kijken. Welke stappen neemt u als eerste? Graag nemen wij in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. We zullen u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt, helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kennen wij niet alleen alle crematoria en begraafplaatsen in Utrecht, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Uitvaart regelen in Utrecht voor een heldere prijs

U wilt een uitvaart in Utrecht regelen, maar direct weten waar u financieel aan toe bent. Onyx Uitvaartondernemer Utrecht vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Bij een  uitvaart in Utrecht die volledig plaatsvindt in het crematorium is het heel eenvoudig om de prijzen direct te geven. Daarom hebben wij meerdere pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Utrecht. Met, of zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium. De prijzen gelden voor beide crematoria in Utrecht: Crematorium Daelwijck en Crematorium Domstede. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt, soms uitgebreid met extra producten of diensten. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten verder aanpassen aan uw wensen.

Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Bekijk de tarieven

Persoonlijke uitvaart regelen in Utrecht

Voor Onyx Uitvaartondernemer Utrecht is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer? Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u  met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Utrecht? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij het regelen van een uitvaart in Utrecht

Onyx Uitvaartondernemer Utrecht biedt u zes zekerheden bij het regelen van een uitvaart in Utrecht:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaart in Utrecht
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Utrecht
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart regelen in Utrecht
  4. iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de te regelen uitvaart in Utrecht bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot de te regelen uitvaart in Utrecht uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Uitvaart regelen in Utrecht: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Utrecht
Voor uw te regelen uitvaart in Utrecht